assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

De oude snelloopdeuren vervangen

dscsd ovhMocht je op zoek zijn naar snelloopdeuren, kijk dan eens bij het bedrijf Different Doors voor deze en een hele variatie aan andere deuren. Het mag geen toeval zijn dat ik nu over dit bedrijf begin, want onlangs zijn ze bij mij thuis geweest om nieuwe snelloopdeuren te installeren. Bij mij thuis, dat is in een oude loods die ik van top tot teen aan het opknappen ben. Dat is een heerlijk project waar ik al tijden enorm van geniet en waar ik nog wel tot aan de zomer toe mee bezig ben, vermoed ik. Geen wonder ook, want er staat nog veel te gebeuren, wil dit huis ooit echt bewoonbaar zijn.

 

Het resultaat van de snelloopdeur is er echt naar

 

Dat betekent niet dat ik er niet nu al druk mee bezig kan zijn het bewoonbaar te maken, een project waar ik echt enorm van kan genieten. Zo neem ik alles onder handen en probeer ik het karakter dat de loods van oorsprong had te combineren met de nieuwe functie die het nu krijgt. Daaronder valt ook dit gegeven, dat van de deuren die er al in zaten. Ik wilde deze eigenlijk niet vervangen, ware het niet dat deze echt aan vervanging toe waren. Wat ik had kunnen doen is de oude deuren verwijderen en deze vervangen door een bakstenen muur, maar eigenlijk zag ik dit niet zo zitten. Ik vond het wel stoer, deze deuren, en bovendien bijzonder praktisch – alleen al met de verhuizing straks, kun je nagaan! Bovendien is het heerlijk in de zomer een hele muur van je huis open te kunnen zetten en zo binnen en buiten in elkaar over te laten gaan. Ik zag het dus wel zitten met die snelloopdeuren en besloot ze niet compleet te verwijderen maar enkel te laten vervangen door nieuwe exemplaren. Het is maar goed dat ik dat heb gedaan want de resultaten zijn er echt naar.