assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Euro manchetten & compensatoren heeft een top service

Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & CompensatorenEuro manchetten & Compensatoren is een bedrijf dat ik tot voor kort nog niet zo goed kende. Ik heb namelijk zelf geen technische achtergrond, want ik werk als secretaresse. Daarom vond ik het ook best wel lastig om de vraag van mijn baas te kunnen beantwoorden. Hij vroeg mij een tijdje terug namelijk om op zoek te gaan naar manieren waarop wij de luchtkwaliteit in ons kantoor konden verbeteren. Op een of andere manier rook het namelijk altijd een beetje muf, ondanks dat er regelmatig werd schoongemaakt. Wij hadden geen flauw idee hoe we dit konden oplossen, dus daarom heb ik de hulp van een vriend ingeschakeld. Hij heeft een bouwkundige achtergrond en kon mij goed adviseren.

Euro manchetten & compensatoren had de oplossing

Euro manchetten & Compensatoren

Toen deze vriend bij mij op kantoor langs kwam, merkte hij direct op dat wij geen luchtfiltering hadden. Hij raadde mij aan om eens contact op te nemen met Euro manchetten & compensatoren, want zij hadden hier nog meer verstand van dan hij. Op zijn aanraden ben ik dan ook gaan bellen naar dit bedrijf met de vraag of zij ons verder wilden en konden helpen. Gelukkig was dat het geval en binnen een aantal dagen stond er een werknemer van hen bij ons op de stoep om te kijken naar de mogelijkheden.

Veel meer concentratie

In eerste instantie was mijn baas terughoudend met het aanschaffen van het aangeraden systeem voor luchtfiltering. Uiteindelijk is hij toch overstag gegaan en bleek het een betere investering dan wij ooit hadden kunnen denken. Het is namelijk zo dat heel veel medewerkers opmerken dat zij een stuk fijner werken en daardoor ook veel productiever zijn dan ooit tevoren. Uiteindelijk zal mijn baas zijn investering dus wel terugverdienen, want iedereen werkt een stuk efficiënter. Echt een aanrader om dit ook bij jou in het pand te plaatsen!