assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Je zoekt een bedrijfsmakelaar in Eindhoven?

Meer succes boeken met jouw onderneming? Dan zoek jij vast en zeker naar een bedrijfsmakelaar in Eindhoven. Een onderneming starten of goed uitbreiden is met dit bedrijf zo gelukt. Zij weten als geen ander hoe dat de ruimte optimaal benut kan worden. Bovendien zorgen zij ervoor dat de prijzen ook erg aantrekkelijk blijft. Hierdoor raad ik je aan om eens op deze website te kijken. Zij beschikken over voldoende kennis en ervaring op dit gebied. Hierdoor is geen ruimte te klein of niet geschikt. Zij denken graag met je mee om het gewenste resultaat te behalen en dat is wel zo prettig. Zelf waren wij ook druk opzoek naar een manier om onze winkel uit te breiden. In de ruimte waar wij zelf zitten is te klein geworden voor het assortiment. Hierdoor is het openen van een tweede winkel van belang voor ons. Nu moest ik alleen nog wel zoeken naar een perfecte makelaar die ons kon ondersteunen.

Werken met een makelaar

Het inschakelen van een makelaar is natuurlijk niet voor iedereen ideaal. De kosten die hieraan verbonden zitten kunnen voor vele te prijzig zijn. Al moet ik wel zeggen dat je hierdoor het beste resultaat behaald waar je naar opzoek bent. Een winkelpand, kantoor of bedrijfsruimte moet nu eenmaal optimaal benut worden. Je zit er immers niet op te wachten dat de ruimte slecht of te klein is toch? Hierdoor raad ik je aan om contact op te nemen met Kolsterenbedrijfshuisvesting.nl. Dit bedrijf weet immers als geen ander hoe efficiënt en netjes een ruimte kan zijn. Bovendien denken zij graag met je mee om het gewenste resultaat te behalen. Kortom, jouw onderneming start via dit bedrijf!

Meer succes behalen

Om even terug te komen over het feit dat onze winkelruimte te klein is geworden. Wij wilde kijken of dat het wel rendabel genoeg is om een tweede winkel te openen. Hierdoor hebben wij alle papieren op tafel gelegd en zijn wij dit gaan uitspitten. Gelukkig hadden wij het al snel in de gaten dat dit geen enkel probleem is en een tweede winkel kan geopend worden. Alleen nog even een extra winkel zien te vinden en dan open gooien die deuren. Althans, zo dachten wij dat dit wel even gedaan kon worden.

Bij het zoeken op het internet naar een geschikte ruimte hadden wij al snel in de gaten dat dit niet ging werken. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een bedrijfsmakelaar in Eindhoven te zoeken. Er zal vast wel een passende onderneming te vinden zijn die ons kan helpen toch? Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de bovenstaande website. Hier kon ik mijn gegevens achterlaten zodat zij contact op zouden nemen met mij. Nog geen half uur later hingen zij al aan de telefoon met ons om een afspraak te maken. Voor mij was het vrij snel duidelijk dat zij ervoor gaan zorgen dat onze tweede winkel eindelijk gerealiseerd kan worden.