assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Misschien wil je je eigen bedrijf starten, of misschien ben je al jaren ondernemer, wat het geval ook is, er zijn heel veel redenen dat mensen een kantoorruimte zoeken. Ook bij uitbreiding van het bedrijf kan er gezocht worden naar een grotere of mooiere ruimte. Veel mensen vinden het vinden van een kantoorpand erg moeilijk, vooral in deze tijd waar de vastgoedmarkt duurder en drukker dan ooit lijkt. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Met de juiste tips en informatie moet het zoeken van een pand erg makkelijk worden. Er zijn heel veel manieren om een kantoorruimte te bemachtigen. Van sommige opties heb je misschien nog nooit gehoord. In dit artikel gaan we kijken naar de opties en  hoe we hier het beste resultaat uit kunnen halen.  Een kantoorruimte Amsterdam is zo dichterbij dan ooit!

Wat zijn de opties?

Wanneer je een kantoorruimte zoekt zijn er verschillende opties of manieren om een kantoorruimte te houden. De bekendste optie voor het bemachtigen van een pand is kopen. Kopen is vooral een goede optie voor bedrijven die een pand voor langere tijd zoeken. Ook moet je rekening houden met een bepaald kapitaal dat je nodig hebt om het pand te kopen of de hypotheek te krijgen. Bij het kopen van een pand moet je ook op tijd beginnen met voorbereidingen treffen. De hypotheek of andere financiën regelingen moeten geregeld worden. Voor bedrijven met minder kapitaal of vastigheid zoeken, is huren een hele geschikte optie. Het huren van panden is erg makkelijk wanneer je net begonnen bent met een bedrijf. Zo kun je rekening houden met de groei van je bedrijf. Kantoorruimte huren Amsterdam kan erg makkelijk zijn.

Hoe koop je een kantoorpand?

Hoe kun je het beste een kantoorpand kopen? Waar kun je terecht in deze moeilijke vastgoedmarkt. Een van  de makkelijkste opties is het inhuren van een makelaar. Een makelaar kent de lokale markt en weet waar hij moet, zoeken om te voldoen aan je eisen en wensen. Een makelaar brengt meer kosten met zich mee, maar maakt het proces een heel stuk makkelijk. Je kan natuurlijk ook zelf proberen te zoeken naar een pand. Lokaal zijn vaak veel panden te zien de verkopen. Ook online kun je veel panden zien. Er zijn heel veel verkoopsites en social media pagina’s waar panden op te koop staan. Bij deze advertenties staan vaak contactgegevens om in contact te komen met de verkoper. Sommige van deze sites kosten geld.

Hoe vind ik een huurpand?

Het huren van een kantoorpand is tegenwoordig net zo lastig als het kopen van een pand, de vastgoedmarkt is drukker en duurder dan ooit, dus ook de huren gaan omhoog en de panden zijn schaars. Toch is het heel goed mogelijk om een pand te vinden. Lokaal zie je vaak veel panden waar een bord met ‘te huur’ op staat. Ook wanneer je lokaal niets kunt vinden, kun je online kijken. Online zijn er veel websites en social media pagina’s die speciaal gemaakt zijn voor de verhuur en verkoop van panden. Sommige van deze sites helpen je betaald aan het perfecte huurpand. Maar op een aantal sites kun je ook zelf opzoek gaan naar een geschikt pand.