assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Mokken bedrukken in eigen stijl is een goed idee voor ons bedrijf

product_thumbMokken bedrukken in eigen stijl is een goed idee voor ons bedrijf

Wij zijn met ons bedrijf verhuist naar een andere locatie. Ik heb mij dan ook even goed gebogen over de inventaris.  Ik heb een veel grotere ruimte gekregen en omdat wij ook meer personeel gaan aannemen heb ik besloten om ook meteen andere en grotere bureaus neer te gaan zetten. Ik vind het ook een leuk idee om een mooi groot schilderij op te gaan hangen met ons logo en waar ik ook meteen aan dacht is mokken bedrukken. Zodra ik met een klant in gesprek ga staat het natuurlijk erg netjes als ik hen uit onze eigen mok kan laten drinken waar ons logo op staat. Dus mokken bedrukken ga ik dan ook zeker laten doen. En zo ben ik via de bekende zoekmachine terecht gekomen op de site van Riké Group. Hier kan ik zelf bepalen hoe ik de mokken wil hebben. Dus mokken bedrukken is zeker een goed idee en heb er dan ook meteen 36 besteld. Zo kunnen wij weer even vooruit en ik vind het erg professioneel staan toen ik mij dit helemaal voorstelde. En zo kan ik alles weer kloppend maken als het om de inventaris gaat. De sollicitatiegesprekken lopen ook en als ik nu terug kijk, zijn wij in de afgelopen twee jaar enorm gegroeid. En dat in deze moeilijk tijd van ondernemen is dat een flinke prestatie. Hopelijk zal ook deze investering weer zijn vruchten af gaan werpen in de toekomst.