assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een cadeau voor nationale secretaressedag kopen

Doosje-K-dicht-SD-300x206

Ieder jaar loop ik er weer op het laatste moment tegenaan: Een cadeau voor nationale secretaressedag kopen. Altijd op de dag ervoor bedenk ik me dat ik dat jaar weer vergeten ben om dit op tijd te regelen. Dit jaar is dit gelukkig niet het geval want ik heb mijn cadeau voor Nationale secretaressedag 2015 al besteld. Mijn secretaresse verdiend het om op deze dag in het zonnetje gezet te worden. Het hele jaar door werkt ze hard voor me en daarnaast is ze ontzettend loyaal. Eén keer per jaar een cadeau voor nationale secretaressedag is eigenlijk te weinig voor haar. Daarom geef ik haar in december altijd nog een cadeau of een bonus.Banners-Dagvd-11

Iets anders dan een bos bloemen

Maar liefst 78% van alle cadeaus op secretaressedag is een bosje bloemen. Echt origineel kan je dit dus niet noemen en daarom kies ik er atlijd voor om wat anders te geven. Zo heb ik dit jaar een cadeau voor nationale secretaressedag besteld dat naar mijn mening wel origineel is. Ik heb een geschenkbox met allemaal lekkere zeepjes en geurtjes erin besteld. Dit zit verpakt in een mooi een vrolijk doosje. Dit cadeau heb ik besteld via de Doosje-G-open-SD-300x224website nationale-secretaressedag.com. Hier hebben ze overigens nog veel meer originele geschenken. Dus wees er net als ik op tijd bij en bestel nu je cadeau voor nationale secretaressedag al.