assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Max Giving pennen bedrukken!

 

 

Zoals jullie weten ben ik trots eigenaar van een succesvol bedrijf. Elke dag ben ik druk bezig met mijn bedrijf. Ik wil mijn bedrijf zo succesvol als mogelijk laten worden. Bij een succesvol bedrijf hoort natuurlijk, ook promotie! Vrijwel elk bedrijf doet aan promotie, vandaar dat ik dan ook dit artikel schrijf. Ik weet zeker dat dit een tip is, die voor iedere ondernemer waarden kan hebben. Vandaag ga ik het met jullie hebben over het bedrijf Max Giving. Als ondernemer zijnde ben ik altijd druk bezig met de naamsbekendheid van mijn bedrijf. Zodoende kwam ik dus ook terecht op de site van Max Giving. Ik was op zoek naar een bijzondere vorm van marketing en dat vond ik dan ook op deze site. Deze site gaf mij de keuze uit verschillende soorten leuke marketing, maar eentje sprak mij het meeste aan en dat was pennen bedrukken!

Een super idee!

Ik stelde dit idee voor aan mijn personeel en zij vonden het een super idee! Meteen ben ik pennen laten bedrukken bij dit bedrijf. Uiteindelijk is het een groot succes geworden! Ik heb mijn personeel deze pennen rond laten brengen en dat heeft zeer goed uitgepakt. Binnen enkele dagen kon ik al verschillende nieuwe klanten verwelkomen! Hier ben ik dan ook super blij mee. Ik heb dit allemaal te danken aan dit fantastische bedrijf! Willen jullie ook een top promotie artikel? Neem dan echt even een kijkje op deze site mede ondernemers!