assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Met EBC Amsterdam een ruime kantoorruimte gevonden

virtuel-office-addMet EBC Amsterdam een ruime kantoorruimte gevonden

 

Ik werk al een hele poos op een kantoor en ik vond het wel eens tijd voor wat anders. Ik ben daarom gaan kijken voor een eigen kantoorruimte, zodat ik zelf personeel kan inhuren en een eigen bedrijfje kan starten. Van een vriend van me hoorde ik dat je via EBC Amsterdam hele mooie kantoorruimtes kon vinden en dat heb ik toen ook gebruikt op internet. Na EBC Amsterdam te hebben ingetikt kwamen heel erg veel kantoorruimtes te voorschijn en die zager er ook heel interessant uit. Samen met een vriend van mij hebben we een aantal opties bekeken, omdat hij er nogal veel verstand van heeft. Na een aantal dingen te hebben weggestreept hadden we toch de perfecte kantoorruimte gevonden en daar ben ik echt superblij mee. Het koste niet veel tijd om een hele goede te vinden en je hebt er echt van alles. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Wat betreft de huurprijs is het ook heel erg laag, dus voor iemand die niet goed weet wat ze binnen halen en daarom niet veel durven uit te geven, zou ik adviseren om eens een kijkje te gaan nemen hier. Het is denk ik makkelijk betaalbaar voor iedereen en mijn complimenten voor de verhuurder. Ook als je twijfelt kan je contact met ze opnemen, want hun hebben al 50jaar ervaring waardoor ze je uitstekend kunnen helpen!