assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Ander kantoorruimte Apeldoorn werd een groot succes

logo (20)Ander kantoorruimte Apeldoorn werd een groot succes

Kantoorruimte Apeldoorn heb ik al lang gevonden vertelde een collega toen ik hem vertelde dat wij moeten denken aan een andere locatie. Wij zijn ooit gestart in een pand die niet centraal ligt en erg veroudert is. De energie kosten lopen steeds hoger op en ook de uitstraling is zeker niet optimaal ik heb er even over gedacht iets te gaan kopen maar iets in mij zei dat ik het niet moest doen. Wij hebben een accountants kantoor en ik bespreek dit soort dingen dan ook gewoon met mijn collega’s. want goede tips van hen is dan ook zeker altijd welkom. Toen ik het dilemma van ons kantoor besprak en vertelde dat ik op zoek ga naar kantoorruimte Apeldoorn, gaf mijn collega meteen de naam van de site; Color Business Centers door en was er van overtuigt dat dit dan ook echt iets voor ons was. En zo zat ik diezelfde middag op deze site, en kon ik voor ons alle opties vinden wat ik verwacht voor kantoorruimte Apeldoorn ik ga gewoon weer huren maar dan binnen de beperken en met een veel betere en professionelere uitstraling. En dat is wat wij nodig hebben bedacht ik mij. Omdat de volgende dag vol zat met deadlines heb ik zelf alvast contact gezocht met dit bedrijf omdat ik er zeker van was dat iedereen het wel met mij eens zou zijn. En zo kon ik na het weekend meteen de mededeling doen dat er een afspraak staat om al onze opties nog eens door te spreken.