assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Kinderopvang meubels voor verticale groep

Belevingsoek

Voor mijn kinderdagverblijf was ik op zoek naar kinderopvang meubels. We gaan namelijk een extra ruimte in gebruik nemen voor een nieuwe verticale groep. Dit brengt echter de nodige uitdagingen met zich mee want in zo’n verticale groep zitten verschillende leeftijden bij elkaar. En een baby heeft andere wensen dan een dreumes of peuter. En we willen alle kinderen veiligheid, comfort en uitdaging bieden dus we wisten nog niet zo goed hoe we hier mee om moesten gaan.

Kinderopvang meubels

Kinderopvang meubels om een prettige omgeving te creëren

Van een collega kreeg ik de tip om eens contact op te nemen met School Concept. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei producten voor de kinderopvang, primair- en voortgezet onderwijs. Van leermiddelen tot schoolmeubilair. Eigenlijk alles wat in de klassen wordt gebruikt dus. Kinderen ontwikkelen zich het beste in een prettige omgeving, ze moeten zich thuis voelen. Daarnaast moet het veilig zijn voor alle kinderen, dus ook voor de allerkleinsten.

School Concept

Fraai design gecombineerd met gebruiksgemak

Op de website van School Concept zag ik al heel mooie kinderopvang meubels. Praktisch en functioneel maar ook erg mooi. Fraai design gecombineerd met gebruiksgemak. Bovendien ook erg geschikt voor een kinderopvang. Ik was ook erg gecharmeerd van de snoezel- en belevingshoeken. Een heleboel leuke ideeën maar hoe alles te combineren. Daarom besloot ik een afspraak te maken met School Concept. Veel is maatwerk en mij werd verteld dat zij zich ook erg goed kunnen inleveren en echt een totaalplaatje neer kunnen zetten op basis van wensen en budget. Inmiddels heb ik een zeer prettig gesprek gehad. Ze denken echt met je mee en houden ook rekening met je budget. Er wordt ook gestreefd naar een langdurige relatie en niet zozeer in een snelle verkoop. Dat vond ik ook erg prettig.