assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Fabius Opleidingen

Heb jij wel eens gehoord van Fabius? Het is dé plek om een opleiding te volgen. Niet voor alle studies, maar heel specifiek voor boekhouding of een kantooropleiding. Juist door deze specificatie zijn er docenten werkzaam, die meer dan voldoende kennis hebben om cursisten goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Ze zullen je gedurende de opleiding begeleiden en klaarstomen. Zodat je straks geheel zelfverzekerd en met een goed gevulde rugtas op zoek kan gaan naar een baan. 

Docent en cursist werken aan de toekomst

In deze vakgebieden is volop werk te vinden. Na het behalen van je diploma, is een baan vinden eigenlijk vanzelfsprekend. De kantoor- en boekhoudopleidingen zijn op mbo niveau. Er zal naast theorie, veel geleerd worden in de praktijk. Bij Fabius werken enthousiaste leraren, die samen met jou naar dat belangrijke diploma toe zullen werken.  De klassen worden bewust klein gehouden. Hierdoor wordt persoonlijke aandacht hoog in het vaandel gehouden. De samenwerking tussen de docent en de cursist wordt elke dag gestimuleerd. Dit komt jouw leervermogen ten goede.  Met een hoog slagingspercentage als jarenlange resultaat.

Van opleiding naar werk

Fabius Opleidingen bestaat al meer dan dertig jaar. Dat is niet voor niets natuurlijk. Vele mensen zijn jou voor gegaan. En heel veel mensen hebben door het diploma een baan gevonden. Werken, kunnen deelnemen in de samenleving, een inkomen hebben. Heel belangrijke zaken in het leven. Heb jij altijd al gedroomd van een baan in de boekhouding? Of ben je geïnteresseerd geraakt in een kantooropleiding? Er bevinden zich locaties door heel Nederland. Welke zit het dichtst bij jou in de buurt?