assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Alles over online leren

online cursus volgen

Persoonlijke ontwikkeling lijkt belangrijker dan ooit te voor. In onze werkomgeving, via onze naasten en via instanties als de overheid worden we steeds meer gestimuleerd en uitgedaagd om onze kennis te verbreden en om grenzen te verleggen. Dankzij de opkomst van het internet is het een stuk gemakkelijke geworden om te leren. In deze blogpost, in samenwerking met Learnit, vertel ik daar graag meer over.

Het gemak van een online cursus

Zoals ik al aangaf, is het tegenwoordig een stuk gemakkelijker om kennis op te doen dan in het verleden. De komst van het internet is daarin natuurlijk essentieel geweest. Pakweg twintig jaar geleden werden bijna alle cursussen en trainingen nog klassikaal aangeboden. Anno 2019 is dit in veel gevallen een achterhaald concept. Tegenwoordig kun je cursussen volgen met alleen een stabiele internetverbinding en een laptop, tablet of telefoon. Hierdoor ben je dus veel minder tijds- en plaatsgebonden. Natuurlijk vergt het volgen van een online cursus wel een stukje discipline!

Uitgebreid aanbod aan trainingen

Waar je ook naar op zoek bent, tegenwoordig vind je honderden (zo niet duizenden!) verschillende trainingen online. Je kunt daarbij denken aan een verkooptrainingen, een cursus projectmanagement of een cursus timemanagement. Laatstgenoemde cursus is tegenwoordig erg populair! Met een cursus timemanagement leer je hoe je je tijd zo efficiënt mogelijk kunt besteden. Wel zo handig, want tegenwoordig lijken we het vaak drukker te hebben dan ooit tevoren. Andere cursussen die momenteel erg populair zijn, zijn de cursus Python en de cursus Adobe.

Wil je zelf graag een cursus volgen? Bekijk dan eens de website van Learnit. Learnit is trainingsbureau met een uitgebreid aanbod aan cursussen.