assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Je glazen graveren bij de Riké Groep

banner_wideJe glazen graveren bij de Riké Groep

 

Ik ben druk in de weer mijn eigen horecazaak op te zetten en daar komen nog meer voorbereidingen bij kijken dan ik van tevoren had ingeschat. Meer in ieder geval dan waar ik op had gerekend, wat ik had ingeschat, op verschillende uiteenlopende fronten dan. Zo komt er meer bij kijken ook op bijvoorbeeld terreinen als de glazen, laat ik dat als voorbeeld nemen. Want hier had ik helemaal niet bij stilgestaan, maar op een gegeven moment besefte ik me dat het toch wel erg leuk zou zijn als ik eens ging rondkijken naar de mogelijkheden van het glazen graveren. Want hoe leuk is het inderdaad om glazen te hebben met de naam van je eigen zaak erop gegraveerd. Zeker gezien het mooie logo dat mijn zaak heeft, vond ik dit echt iets om uit te gaan zoeken. Het punt is namelijk, je moet tóch glazen bestellen voor je zaak, want je moet iets hebben om de mensen in te schenken. Waarom dan niet gelijk die glazen graveren, opdat het allemaal nog een stuk mooier wordt? En het fijne hiervan is dat het niet eens zoveel extra kost. Dit leek mij echt het ideale middel om in te investeren, het zijn dit soort kleine dingetjes die de mensen extra stil doen staan bij je zaak, die het extra benadrukken namelijk. Ik raad iedereen die de eigen glazen graveren wil aan om eens in het assortiment van de Riké Groep te kijken voor de mogelijkheden aldaar, mijn ervaringen zijn er in elk geval heel positief mee!