assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Glazen bedrukken voor een bijzondere gelegenheid

Glazen bedrukken voor een bijzondere gelegenheid

glas

Een van de dingen die je kunt doen om je bruiloft echt onvergetelijk te maken is door het glazen bedrukken opnieuw uit te vinden. Ik weet nog van heel vroeger toen ik eens op het jubileum van mijn opa en oma was, dat zij toen ook de glazen op dat feest hadden laten bedrukken. Ze waren destijds veertig jaar getrouwd en ik weet nog heel goed hoe je het getal veertig overal zag terugkomen, dus tot de glazen aan toe. Bovendien hadden ze er een fotootje van henzelf van veertig jaar geleden, ten tijde van hun trouwen, aan toegevoegd. Dit alles schoot me weer te binnen toen ik naar manieren zocht onze eigen bruiloft vorm te geven. We wilden er toch een originele en bovendien persoonlijke twist aan geven en we wilden onze gasten iets concreets mee geven naar huis, als de ceremonie afgelopen was. Vandaar dat het idee van glazen bedrukken geboren was. Ik ben op zoek gegaan naar bedrijven die het glazen bedrukken op een zo kwalitatief mogelijke wijze voor ons zouden kunnen uitvoeren en stuitte in die zoektocht op het bestaan van de Riké Group, een echte autoriteit op dit gebied. Van meerdere mensen vernam ik dat dit de plek was om het glazen bedrukken te laten uitvoeren en ik heb die positieve ervaringen als leidraad gebruikt in de keuze voor dit bedrijf. Ik kan iedereen aanraden met hen in zee te gaan, aangezien wij de glazen net binnen hebben en ze echt van heel goede kwaliteit zijn.