assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Een zeer milieubewuste glazenwasser in Eindhoven

glazenwasser in Eindhoven

Ik ging een aantal dagen geleden samen met mijn baas op het internet op zoek naar glazenwasser Eindhoven om een goede glazenwasser bij ons in de buurt te vinden. Om de ramen van zijn bedrijfspand mooi schoon te laten maken. 

Zeer veel glazenwassers bedrijven in de buurt van Eindhoven 

Toen we op het internet op zoek gingen naar glazenwasser Eindhoven kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende glazenwassersbedrijven. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Clarity Cleaning ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf erg milieubewust is. Het bedrijf gebruikt namelijk alleen maar producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Dit sprak mijn baas erg aan omdat hij zelf erg milieubewust is. Daarom besloot hij ook om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

glazenwasser in Eindhoven

Erg tevreden over de schoonmaak van de ramen 

Tijdens het kennismakingsgesprek werden alle diensten die het bedrijf aan te bieden heeft uitgebreid besproken. Na het gesprek besloot mijn baas om dit bedrijf in te huren voor het schoonmaken van de ramen van zijn bedrijfspand. Dit heeft het bedrijf nu een aantal keer gedaan en hij is zeer tevreden over de schoonmaak van zijn ramen. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede glazenwasser in Eindhoven.