assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

De nieuwe ASIX schrobmachine is nog beter dan onze vorige machine

logoDe nieuwe ASIX schrobmachine is nog beter dan onze vorige machine

 

Wij zijn een groothandel in levensmiddelen, en hygiëne is dan erg belangrijk en dus hebben wij een nieuwe ASIX schrobmachine aangeschaft nadat onze oude schobmachine het had begeven. De ASIX schrobmachine is erg fijn in gebruik en omdat wij voor een Mxr Micro scrubber opzit schrob zuigmachine hebben gekozen valt het ons op dat deze stukken beter werk dan onze vorige machine. Een ASIX schrobmachine was dan ook een goede keuze. Ik heb mijn personeel dit vooraf aangekondigd dat zij eens op zoek moeten gaan naar een goede schrobmachine en hun meningen en ideeën bij mij neer kunnen leggen. En zo heb ik zelf een aantal websites bezocht en was ik het meest overtuigd van de Asix Machines. En Zo konden wij weer met gemak aan het werk gaan in onze schone ruimte. Wij kunnen het ons niet permitteren als er klachten komen omtrent hygiëne dus daarom kan ik nu zeggen dat dit dan ook zeker weer is geminimaliseerd. En dat zegt weer voldoende over de kwaliteit die wij nog steeds kunnen garanderen. Het werkt voor iedereen nu een stuk prettiger. Zo kan ik mij weer op andere dingen focussen zoals de verkoop. Wij hebben inmiddels drie grote klanten en ik ben nu bezig met een andere grote keten. Natuurlijk leid ik nieuwe klanten eerst rond in onze hallen. En daarin speelt ook de uitstraling een grote rol. Ik kan hen dan ook met gemak overtuigen waarom zij juist voor onze middelen moeten kiezen.