assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Alvast bij Finley gaan kijken

download (12)Alvast bij Finley gaan kijken

 

Ik was de conventies spuugzat en besloot ze aan mijn laars te lappen – waarom afwachten tot een man je vraagt? Ik was volkomen zeker van mijn zaak, met deze man wilde ik mijn leven delen, ook de verdere rest van mijn leven, en ik was er vrijwel zeker van dat hij dat ook zo voelde, hij die gevoelens beantwoordde. Het is niet dat ik er per se haast mee had om te trouwen of dat ik ongeduldig was omdat hij mij nog nooit had gevraagd, het is gewoon het hele idee. Kijk, ik ben ervan overtuigd en ik handel gewoon uit mijn gevoel. In mijn totaal romantische bui begon ik na te denken over ideeën waarop ik hem echt zou kunnen verrassen, waarop ik hem op een heel originele manier ten huwelijk kon vragen. Ik had ondertussen al lang en breed een huwelijkslocatie uitgezocht bovendien, namelijk die van Finley aan de Loosdrechtse Plassen. Misschien een beetje voorbarig om vast met een vriendin bij Finley te gaan kijken, maar ach, aan de andere kant, dat bracht me alleen nog maar meer in de mood, want ik zag het helemaal voor me. Wat een sprookjeshuwelijk zal het worden. Ja, ik zeg nadrukkelijk ‘zal’ en niet ‘zou’ want mijn lief heeft mijn liefde beantwoord en geantwoord met een dikke vette ja. Hij vond het alleen maar erg leuk dat ik hem vroeg bovendien en was compleet verrast door wat ik voor ons had geregeld, het was een ware verrassing voor hem, waar hij helemaal ontroerd door raakte!