assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Werkkostenregeling King Wiki Business Software!

 

 

 

Vandaag heb ik weer een leuke tip voor jullie ondernemers! Ik ga het vandaag met jullie hebben over de Werkkostenregeling King. Ik wil dit onderwerp met jullie behandelen, omdat het belangrijk is om over de Werkkostenregeling King geïnformeerd te worden. Als een ondernemer zijn bedrijf niet aanpast aan deze nieuwe regeling kan het oplopen tegen behoorlijke problemen. Als ondernemer verricht je natuurlijk meer dan genoeg werk. Ik zat persoonlijk niet te wachten om meer aandacht te gaan geven aan de boekhouding. Zodoende besloot ik om een oplossing te gaan zoeken voor dit probleem. Ik wilde deze regeling niet zelf bij gaan houden! Ik ging dus op het internet zoeken naar bedrijven, die een bepaalde software aanbieden, waarmee ik deze nieuwe regeling kon gaan bijhouden. Binnen enkele secondes kwam ik al terecht op de site van Wiki Business Software. Ik had al vaker van deze site gehoord, want het biedt allerlei soorten software aan voor de boekhouding.

Echt een top site!

Wiki Business Software heeft echt een top site! Ik nam eigenlijk puur een kijkje om een software te bestellen, die mijn werkkosten regeling kon onderhouden. Ik had deze software dan ook besteld en het beviel me hartstikke goed. Uiteindelijk heb ik dus nog een pakket gekocht bij dit bedrijf. Het andere pakket is bedoeld voor de boekhouding! Beide programma’s bevallen mij meer dan uitstekend! Ik ben nu minder lang bezig met de boekhouding en dat is natuurlijk heel erg fijn!