assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Vergroot je zichtbaarheid met praktische stoepborden

stoepborden

Picnic concept. Black blank stand for prices outdoor, copy space for text, panorama

In de dynamische omgeving van een drukke winkelstraat kunnen stoepborden een uiterst cruciale functie vervullen in het proces van het vangen van de ogen van de massa. Deze mobiele reclamedragers bieden een uitgelezen kans om voorbijgangers op de hoogte te stellen van speciale aanbiedingen, lopende promotieacties of om hen vriendelijk uit te nodigen tot een bezoek aan je zaak. Als een directe communicatiemiddel recht op de man af, kunnen de borden in significante mate de zichtbaarheid van ondernemingen doen toenemen. Zo zijn stoepborden niet uitsluitend intuïtief in gebruik, maar blijken ze bovendien een uitermate effectief instrument voor zowel tijdelijke aanbiedingen als permanente presentaties. Voor de slimme ondernemer die streeft naar zichtbaarheidsvergroting op een kostenbewuste manier, vertegenwoordigen stoepborden een bijzonder flexibele oplossing.

Maak impact met strategisch geplaatste stoepborden

Het toepassen van een weldoordachte strategie is van groot belang bij het uitzetten van stoepborden. Voor het realiseren van een optimale impact moeten ze op plaatsen worden gepositioneerd waar een constante stroom van voetgangers langskomt. Tevens moet nauwlettend aandacht worden besteed om van een afstand de leesbaarheid te waarborgen. Een ontwerp dat in het oog springt gekoppeld aan een helder en groot lettertype draagt substantieel bij aan het snel en efficiënt overbrengen van je boodschap aan voorbijgaande mensenmassa’s.

stoepborden

Houd je boodschap actueel met verwisselbare posters

Een additionele troef van stoepborden is de inherente flexibiliteit om de gecommuniceerde boodschap frequent te actualiseren. Met het grote gemak van het verwisselen van posters is het mogelijk acties te koppelen aan seizoenswisselingen of bijzondere gebeurtenissen. Zodoende bewaar je de frisheid van je marketinguitingen en trek je klanten aan die uitkijken naar de laatste promoties en aanbiedingen. Indachtig deze eenvoudige maar ijzersterke methoden kan de straatpromotie van je bedrijf consolideren en het vergroten van interesse bij potentieel nieuwe klanten stimuleren. Stoepborden staan sterk in hun kostenefficiëntie en zijn door hun veelzijdigheid een voor de hand liggende keus voor de ondernemer die zijn publieksbereik ambitieus wil uitbouwen.