assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Voor alles voor je telefoon bij het Iservicecenter aan het juiste adres

logo (4)Voor alles voor je telefoon bij het Iservicecenter aan het juiste adres

 

Ik heb net een nieuwe iPhone, ik denk nu bij elkaar een maandje of twee. Voorheen heb ik nooit een iPhone gehad en ik vind alles dus nog even leuk! Niet alleen de speciale functies die je erbij hebt, die bij zo’n gloednieuwe telefoon komen kijken. Voorheen had ik nog enkel zo’n ouderwetse telefoon, waar ik alleen maar mee kon bellen en sms’en. Daar was ik tevreden mee, want het waren de enige dingen die ik dacht nodig te hebben. En toch vond ik het met toenemende mate vervelender worden om niet overal maar op het internet te kunnen en dergelijke – het werkt toch zo dat als iedereen om je heen het heeft en doet, je zelf ook gaat voelen dat je iets begint te missen. Het is erg maar waar, zo werkt de consumptiemaatschappij nou eenmaal. Enfin, nu ik ook een iPhone heb doe ik dus ook helemaal mee. En dus bezocht ik het Iservicecenter om eens rond te kijken naar de leuke extra’s die ik allemaal bij mijn telefoon kon krijgen. Ik ben erachter dat ik voor accessoires en dergelijke hier in elk geval al goed terecht kan, en aangezien ik nog een hoesje nodig had voor mijn telefoon – ik wil immers niet dat ie breekt – kon ik hiervoor bij het Iservicecenter al direct goed terecht. Maar ook als ik ooit onverhoopt een reparatie aan mijn telefoon nodig zou mogen hebben, dan ben je daarvoor bij het Iservicecenter aan het juiste adres.