assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Bumet, ster in RVS plaatbewerking

gereedschapmakerij_spiegelingWie is Bumet B.V. ? Bumet B.V. is een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in rvs plaatbewerking. Bumet, dat in 1954 werd opgericht en inmiddels ook een vestiging in Hongarije heeft, is een bedrijf met veel kennis en expertise. Zo mag Bumet B.V. onder andere het grote DAF Trucks tot zijn klanten rekenen. Ik kan iedereen deze professionele, flexibele en betrouwbare onderneming dan ook van harte aanbevelen!

Plaatbewerking door Bumet B.V.

Bumet B.V. is onder andere actief in de automotive, de agrarische en de medische industrie, maar ook in de kachelbouw. Voor wat betreft de RVS plaatbewerking, is Bumet B.V. een expert in:

RVS plaatbewerking kun je met een gerust hart aan Bumet B.V. overlaten. Bumet bespreekt de mogelijkheden met je en helpt je bij het maken van keuzes op het gebied van zowel kwaliteit als functionaliteit en kostenreducering. Je kunt eenvoudig en laagdrempelig per telefoon of per e-mail contact opnemen met Bumet om te kijken wat zij voor jouw onderneming kunnen betekenen.meten_spiegeling