assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Soorten smart lockers

Smart lockers hoeven niet saai te zijn. Het is namelijk mogelijk om de smart lockers een opvallend uiterlijk te geven.

Verschillende kleuren

Smart lockers kunnen gemaakt worden in veel verschillende kleuren. Zo kunnen ze er heel onopvallend uitzien. Bij een witte muur, zouden witte smart lockers bijvoorbeeld niet heel erg opvallen. Rode smart lockers zouden er bij een witte muur juist erg uitspringen en hierdoor veel meer opvallen. Kijk naar complementaire kleuren en kies er verschillende uit. Het is mooi wanneer kleuren goed bij elkaar passen, maar het kan ook erg leuk zijn om kleuren uit te kiezen die juist totaal niet bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan geel en en groen. Deze twee kleuren lijken eigenlijk erg veel op elkaar. Dat zorgt ervoor dat je de smart locker bijna niet kan missen. Zo kun je zorgen voor een opvallend uiterlijk.

Speciale smart lockers

Smart lockers kunnen er ook specialer uitzien. Je kunt er bijvoorbeeld een hele grote afbeelding op plaatsen. Een kinderdagverblijf zou bijvoorbeeld een leuke afbeelding van dieren op de smart lockers kunnen plaatsen. Op de smart lockers van een zwembad zou een foto van de zee kunnen worden geplaatst. In een dierentuin zouden er bijvoorbeeld wilde dieren geplaatst kunnen worden, of juist een foto van een natuurgebied. Een jungle waarin apen te zien zijn, zou bijvoorbeeld erg toepasselijk zijn. Er zijn dus erg uiteenlopende mogelijkheden voor het uiterlijk van een smart locker.

Zelf kun je ook de smart lockers een wat leuker uiterlijk geven. Maak bijvoorbeeld zelf wat kunst en hang deze op. Hang wat foto’s op, of de tekeningen van kinderen. Zo ziet iedere locker er anders uit. Op deze manier creëer je een hele interessante en persoonlijke sfeer in de gangen. Vaak is het leuker om zelf iets te maken naar de eigen smaak, dan zomaar iets over te nemen.