assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Particulier recherchebureau

Particulier recherchebureau

logo-voest

Als particulier recherchebureau wordt Voest veelal ingeschakeld door overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren. Hierdoor hebben wij een grote expertise op kunnen bouwen en hebben we een jarenlange ervaring in diverse onderzoeken zoals in ziekteverzuimfraude, alimentatiefraude en uitkeringsfraude.

Discretie, en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons hoog oplossingsgehalte wordt bereikt door de snelheid en creativiteit waarmee het werk wordt opgepakt, en uitgevoerd. Wij zijn een door het Ministerie van Justitie erkend Particulier Recherchebureau onder een POB-nummer.

Wij onderscheiden ons vooral door onze directe persoonlijke relatie met onze klant en de van tevoren duidelijke en heldere prijsafspraken. Daarnaast opereren wij landelijk en zijn wij zeer flexibel en 24 uur per dag bereikbaar en operationeel inzetbaar voor onze klanten.

Een professioneel recherchebureau kan in veel gevallen meer grondigere informatie verzamelen dan de politie. Veelal komt dit omdat wij sneller en flexibeler te werk gaan dan de politie, wij kunnen ons meer focussen op de zaken die een gedegen onderzoek wensen, en ons directer toeleggen op de kern van de zaak.