assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Shopware hosting doe je snel en voordelig bij Hipex

Magento

Hipex is een bedrijf dat zich specialiseert in e-commerce. E-commerce is de activiteit waarbij producten online kunnen worden verkocht en gekocht. Je ziet e-commerce bij grote bedrijven als Bol.com, Wehkamp, Amazon, Aliexpress en nog veel meer. Eigenlijk is voorbeelden noemen niet eens meer nodig want e-commerce is zo groot geworden in de afgelopen jaren dat je overal voorbeelden in kan vinden. E-commerce zie je op de kleinste sites al, en op grote sites wordt dit ook veel en goed toegepast. E-commerce heeft meerdere platformen die e-commerce kunnen uitvoeren, 2 bekende voorbeelden zijn bijvoorbeeld WordPress- en Shopware hosting.

Shopware hosting

Wat is Shopware eigenlijk precies?

Shopware is HET grootste e-commerce van Duitsland. Shopware heeft meerdere bedrijven zoals M&M’s, L’Oréal, Euronics en Discovery Channel overgehaald om voor hun e-commerce platform te kiezen. Het alsmaar groeiende e-commerce bedrijf bestaat al sinds 2004 en trekt sindsdien al vele klanten hun kant op. Shopware heeft al jarenlang in Duitsland de overmacht als je het hebt over e-commerce platformen en dit zou ook nog lange tijd zo blijven. Wat uniek is aan Shopware hosting is dat het veel sneller is dan de meeste e-commerce platformen. Het is eigenlijk dus gewoon een betere versie dan WordPress.

hosting

Website van Hipex

De website van Hipex is een opvallende en unieke website. Het is een mooi design dat gewoon de toekomst schreeuwt en dit is overal in terug te vinden. Van menu tot aan de mooie plaatjes op de website, overal is te zien dat dit bedrijf een bedrijf is met futuristische technieken en manieren van werken. Ook zorgt de website ervoor dat je genoeg informatie krijgt over de technieken waarmee ze werken en de manieren waarop ze dat doen. Hipex is echt een aanrader als je een hosting bedrijf nodig hebt voor jouw nieuwe webshop of website.