assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Sharepoint training bij AVK

 

 

 

Op dit blog wil ik jullie tips geven over het ondernemen. De tip van vandaag is een Sharepoint training bij AVK! In mijn onderneming wordt er heel veel gewerkt met het progamma Sharepoint. Het progamma is niet heel erg bekend en vandaar dat alle nieuwe werknemers in mijn onderneming een bepaalde training moeten gaan volgen, Deze training is een Sharepoint training bij AVK. Ik doe dit, omdat de nieuwe werknemers dan gelijk ondervinden met welke software wij heel veel werken. Zodoende hoef ik of mijn personeel minder aandacht te schenken aan het nieuwe personeel. Tijdens deze training leren zij het grootste gedeelte al en dat is natuurlijk erg fijn voor hun zelf. Het was weer zover ik heb sinds kort een jonge dame aangenomen, die nul ervaring had met SharePoint.

AVK levert weer top werk!

Mijn nieuwe werkneemster heeft de training gevolgd bij AVK, dit was een groot succes!  Op haar eerst werkdag wist zij hoe het grootste gedeelte van Sharepoint werkte. Natuurlijk controleerde ik haar stevig de eerste paar dagen, maar dat was eigenlijk niet nodig. Zij heeft vrijwel geen fouten gemaakt en daar was ik echt blij mee. Grotendeels heb ik dit dan ook te danken aan de training van AVK. Elke keer leveren zij top werk aan mijn nieuwe werknemers. Ik vind het dan ook echt een aanrader om je personeel op training sturen naar AVK! Wil jij ook dat het personeel super functioneert ? Neem dan echt even een kijkje op deze site.