assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Ons etentje werd verstoord door een ontruimingsinstallatie

logo2Zoals jullie weten heb ik mijn succes niet alleen aan mezelf te danken. Ik heb veel hulp gekregen van de mensen om mij heen. Hier ben ik dan ook zeer dankbaar voor en heb mijn dank dan ook al meerdere malen getoond. Dit door ze bijvoorbeeld mee uiteten te nemen. Zo zaten wij laatst in een restaurant en ging het brandalarm af. Zo moest het het hele pand ontruimd worden. Dit klinkt spannender dan dat het is, er vielen gelukkig geen ongevallen en werd alles in goede banen geleid. Dit kwam mede door de goede ontruimingsinstallatie, tenminste dat is mijn mening. Wij zaten namelijk niet in een klein gebouw, maar in een vrij pand voor ook logeerkamers waren. Dus doordat er zoveel mensen naar buiten moesten was hier een goed systeem voor nodig. Wij werden goed begeleid door instructies die door de luidsprekers kwamen. Hierdoor was er geen paniek en stond iedereen binnen no-time buiten. Ik stond buiten toevallig langs een medewerker bij het restaurant/hotel en ik vroeg mij af welke ontruimingsinstallatie zij gebruiken. Dit omdat ik een systeem als deze ook in een groot bedrijfspand toepasbaar zie. En dit is het ook zeker, althans volgens A+ beveiliging. De medewerker vertelde mij over hun diensten en know-how van het vak. Dit was reden genoeg voor mij om hier zelf een in te duiken en dit met jullie deel. brand-kdv

Aanbod van aplusbeveiliging.com

Zadkine (1)Je kunt bij A+ beveiliging kiezen uit twee verschillende ontruimingsinstallaties. Namelijk een standaard alarm, met sirenes. De tweede optie en een geavanceerde ontruimingsinstallatie met gesproken instructie. Deze ondervonden wij dus tijdens het eten. Zoals ik net al uitgelegd had werden we door de instructie uit de luidspreker naar buiten begeleidt. Verder zag ik op de website van A+ beveiliging dat deze luidsprekers ook gebruikt kunnen worden als luidspreker of als achtergrond muziek. Helaas werd ons diner dus verstoord, maar de evacuatie verliep wel vlekkeloos.