assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Online factuur maken: waarom is dat belangrijk?

factuur opstellen

Stel: je bent eigenaar van een webwinkel; dan moet je dezelfde handeling – het verwerken van orders – duizenden keren herhalen. Daarnaast is het managen en versturen van facturen een enorme klus. Hoe kun je dit proces versnellen? Je wilt natuurlijk vooral zorgen dat je klanten tevreden zijn, en dat ze niet te lang hoeven te wachten. Bovendien gaat het allemaal om de klantervaring, want je wil dat de klanten bij je terug blijven komen. Ga dan online aan het werk, is onze tip. Dan heb je de juiste documenten in seconden opgesteld en verzonden. Facturatie Office laat je een factuur maken gratis voor je bedrijf.

factuur opstellen

Waarom moet je een online factuur maken?

●       Verkoop in het buitenland: als je de kans krijgt je product in het buitenland te verkopen, moet je daar gebruik van maken. Voor verschillende landen gelden echter verschillende regels, en vaak werk je met andere valuta. Dat werk gaat vanuit Facturatie Office geheel automatisch, en met een simpele klik heb je de valuta op het document aangepast.

●       Organisatie: hou het verloop van documenten makkelijk en snel bij. Ook je financiële transacties, die later voor de belastingdienst weer van belang zijn.

●       Op tijd betaald krijgen: niet geheel onbelangrijk, natuurlijk. Door middel van automatische betaalherinneringen en professionele documenten is dit onderdeel van je bedrijfsvoering geen enkel probleem meer.

●       Producten verkopen: door alle versnelde taken kun jij je focussen op je echte werk: het verkopen van je producten. Met online factuur maken is je werk zo gebeurd.

●       Professionaliteit: je factuur is het visitekaartje van je bedrijf. Met alle gepersonaliseerde opties en voorkeuren van Facturatie Office stel je in een handomdraai een professionele, goed uitziende factuur op, die voorzien is van alle belangrijke gegevens. Zo straal je professionaliteit uit, en dat wil elke ondernemer natuurlijk.

Kiezen tussen een factuur of een bon

Veel verkopers sturen na de aankoop een bon, of een aankoopbevestiging. Dit is echter iets heel anders dan een factuur. Een bon is enkel een bevestiging van de gekochte artikelen, waar de factuur voorzien is van alle belangrijke details van het product en van de betaling. Een factuur bevat dus alles wat je als ondernemer nodig hebt om een goede administratie bij te houden.

Conclusie: Bij Facturatie Office kun je een online factuur maken met alle belangrijke details. Met veel geautomatiseerde functies begeleid de software je vervolgens naar een nog groter succes in de toekomst.