assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Nieuwe Spandoekframes gekocht

SpandoekframesAl een aantal maanden heb ik een spandoek aan de wand van ons bedrijfspand hangen. Ik vind het toch niet zo mooi en wilde hem graag op de oprit hebben. Ik had daar wel een frame voor nodig. Ik ben toen op Google gaan zoeken onder Spandoekframes en kwam vervolgens terecht bij Reclamedeal.nl. Het bedrijf bedrukt niet alleen spandoeken, vlaggen en Roll up banners, maar verzorgd ook nog eens accessoires als Spandoekframes. Wat betreft de kosten waren ze erg voordelig. Ik had nog gekeken bij soortgelijke bedrijven, maar die waren toch stukke duurder.

De website was uitstekend ingedeeld. Alles was eenvoudig te vinden en elk product had een goede omschrijving. Op deze manier wist je ook precies wat je kocht. Persoonlijk vind ik dat erg fijn. Eigenlijk zou elk bedrijf dat moeten hebben, maar helaas is dat niet zo. Veder stonden er ook een hoop positieve reacties over het bedrijf. Zo las ik dat ze echt kwaliteit leveren en ook nog eens een snelle service hebben.

Echt een aanrader. beurskubus

Op de website kon je jouw eigen vlaggen, spandoeken en roll up banners samenstellen. Mocht ik in het vervolg een nieuwe nodig hebben ben ik ook zeker van plan om terug te komen. Ik heb toen op de website een frame besteld. In totaal duurde het maar drie dagen en had ik hem al thuis. De service is dus uitstekend evenals de kwaliteiten. Het is namelijk gemaakt van goede materialen. Ik vind het daarom ook echt een aanrader!