assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

New York Pizza Salades een lekker tussendoortje!

New York Pizza Salades

New York Pizza Salades

Ik ben ondernemer van beroep. Jarenlang heb ik s’middags fastfood eten besteld. Hierdoor ben ik dan ook de nodige kilo’s aangekomen. Op een begeven moment was ik er helemaal klaar mee. Mijn gewicht was verdubbeld en zodoende ging opzoek naar een gezonde oplossing. Ik wilde gezond eten bestellen maar waar? Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. Via het internet belandde ik op de website van New York Pizza Salades. Via de website van New York Pizza Salades had ik de mogelijkheid om een salade te laten bezorgen voor een redelijk lage prijs. Zodoende nam ik het besluit een van deze salades te proberen!

Gezond

Goede service

De service van New York pizza is echt geweldig. De salade werd binnen enkele minuten al op werk afgeleverd. De bezorger was zeer klantvriendelijk en voor een relatief lage prijs is er een top bezorgservice geleverd. Over de salade zelf ben ik dan ook zeer te spreken. De salade was heerlijk vers en hij smaakte heerlijk. Ik had niet verwacht dat een pizzeria zo’n heerlijke gezonde salade kon bezorgen. Ik ben zeer positief te spreken over de service van New York pizza!

Kwaliteit

Een aanrader

Nu enkele weken later maak ik dagelijks gebruik van deze bezorgdiensten. De salades zijn lekker, gezond en worden snel geleverd. Minstens eens per week bestel ik zo’n heerlijke salade. Er worden vele verschillende salades aangeboden en het eten van deze salades gaat dus nooit vervelen. Wil jij een lekker salade bestellen? Dat is nu mogelijk bij New York pizza!