assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Dagje Amsterdam nooit zonder lekker eten

Een stedentrip, ook als je er maar een dag de tijd voor wilt nemen is uitermate geschikt om te genieten van kunst en cultuur. Een uitstapje om je al ver vantevoren op te verheugen. Heb je een plan om een museum te bezoeken? Ga je liever slenteren en shoppen door de Kalverstraat? Of kijk je je ogen uit vanuit een rondvaartboot die langs de weelderige panden aan de grachtengordel gaat? Of misschien wel alles op één dag? Je ontkomt niet aan een terras- of café bezoekje voor een koffie of ander drankje. En ergens op de dag heb je trek in een lekkere maaltijd. Met Amsterdam catering zit je heerlijk en eet je een lekker maaltje op een feestelijk dagje uit. Het hoort onlosmakelijk bij een tripje naar onze hoofdstad. Vakantiegevoel in optima forma.

Eten en pauzeren; een prima combi

Even uitblazen en zitten. Dat wil je op zo’n dag. Onder het genot van een lekkere koffie of thee eet je belegde broodjes luxe en praat je bij. Wat is er veel te zien. Mensen kijken is een attractie op zich. Nog even zitten en genieten voordat je verder gaat met shoppen, museumbezoek of gewoon lopend genieten van de stad en haar mensen. Met zijn tweeën of voor hele gezinnen en vriendengroepen is Amsterdam de perfecte bestemming voor een dagtripje in eigen land. Goed bereikbaar en volop vermaak. In elk seizoen en op elk tijdstip op de dag. Want in zo’n stad is er altijd wat te doen.

Inspirerende stad

Niet alleen voor toeristen is het een fijne plek om je vakantie door te brengen of een dag toerist in de stad te zijn. Het kan voor bedrijven een prima plek zijn voor een bedrijfsuitje waar teambuilding voorop staat. Voor collega’s een zakelijke lunch bestellen en weer verder om te genieten en met je afdeling in een ongedwongen setting bij elkaar te zijn, is een bouwstaeen voor de onderlinge contacten op de werkvloer. Sluit zo’n dag af met private dining amsterdam en de volgende dag is iedereen weer fris op het werk.