assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Neem eens een kijkje op https://www.rondomwerk.nl/ voor goede loopbaanbegeleiding

logo_rondomwerk

Ik raad je aan om even een kijkje te enemn op  https://www.rondomwerk.nl/ als je op zoek bent naar een goed re-integratiebureau of een goede loopbaanbegeleiding. Dit bedrijf heeft namelijk een plaatsingspercentage van 73%. 

Zeer veel persoonlijke aandacht

Wanner je tercht komt op https://www.rondomwerk.nl/ kom je terecht op een zeer goede en overzichtelijke website. Op de website van dit bedrijf is erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft een belangrijk vindt. Ook is er erg veel informatie op de website te vinden over wat het bedrijf aan de in heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt. oks staat er vermeld dat het bedrijf over een plaatsingspercentage beschikt van 73%.

Vitaalteam

De vervolg gesprekken met Rondom Werk 

Wanneer de informatie jouw aansteekt kun je erg gemakkelijk contact met het bedrijf opnemen voor een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek zullen er een aantal gesprekken met de werkgever en de werknemer volgen om de beste oplossing voor iedereen te vinden. Spreekt jou dit nou aan? Neem dan snel een kijkje op de website van Rondom Werk.