assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Kennismaken met Malsen sport en civiel

Ik heb deze week kennis gemaakt met het bedrijf Malsen sport en civiel. Ik ben op dit moment aangesteld als directeur van een oud sportcomplex. Ze hebben mij aangenomen om weer wat leven in de tent te krijgen. Het complex wordt nog gebruikt, maar is zwaar verouderd en zit de kwaliteit van de sporters in de weg. Als eerste was het dus van belang om goed te renoveren. Omdat er maar beperkt budget beschikbaar is, is het zaak om dit zo goed mogelijk te doen. Ik besloot af te spreken met experts op dit gebied. De kennismaking was prettig, ze kende het complex al, wat mij deed verrassen. Maar daardoor konden we ook zo snel mogelijk op de details in gaan. We besloten meteen orde op zaken te stellen. Wat voor soort velden zijn er en wat willen we ervan maken. Omdat ik nog maar net aangesteld ben en het dossier goed ken, maar nog niet goed weet waar de toekomst ligt, besloot ik na het gesprek eerst verder onderzoek te doen. Je kan nu wel kunstgras aanleggen, maar als daar momenteel geen vraag naar is, schiet het niet zo veel op.

Eerst goed marktonderzoek doen, waar liggen de wensen?

Ik start nu dus een onderzoek op naar de huidige verenigingen die er in dit gebouw zijn, ik ben zeer benieuwd waar zij naar verlangen, wat ze beter willen zien. Daarnaast zoek ik zelf uit wat er nog te behalen valt en hoeveel verenigingen nog bij het complex kunnen. Wanneer dit duidelijk is kan de renovatie plaats gaan vinden. Het voelt als een enorme eer dat ik dit mag doen.