assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

JIP Media heeft onze omzet snel doen verhogen

JIP Media

Door de mooie webshop die JIP Media voor ons bedrijf heeft gemaakt, is onzeJIP Mediaomzet flink gestegen. In eerste instantie wilden wij niet geloven dat je omzet kan stijgen door een goede website of webshop te hebben. Maar om daar achter te komen, hebben wij een nieuwe webshop laten maken. Eerst hebben wij zelf gekeken wat hier allemaal op moest staan, maar dat was eigenlijk wel duidelijk. Op de website hadden wij belangrijke informatie staan over ons bedrijf. Hier staan regelmatig de nieuwste tips en andere belangrijke zaken. 

De webshop was een heel ander verhaal, want hier konden wij spullen gaan verkopen. Op deze webwinkel konden wij de mooiste foto’s neerzetten van onze producten. Vaak met een duidelijk omschrijving en afmetingen. Ook deze klus hebben wij uit handen gegeven aan dit bedrijf.

Er is veel mogelijk bij JIP Media op basis van online marketingstrategie

JIP MediaOnze nieuwe webshop is bijzonder mooi gemaakt. JIP Media heeft hier de nodige kennis van. Zo hebben zij ervoor gezorgd dat de oplevering technisch geoptimaliseerd is voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geïndexeerd door Google en wordt je website makkelijk gevonden. 

Inmiddels zijn staan wij bijzonder hoog in de zoekmachines. De speciaal op SEO technisch gemaakte website staan al zeer hoog in de zoekmachines. Zodra iemand op zoek is naar producten die wij verkopen, komt ons bedrijf meteen al naar voren.

Tegenwoordig is het online winkelen erg populair aan het worden. De postorderbedrijven hebben hierdoor meer werk te verrichten. De bedrijven die de producten online verkopen, hebben een zeer goede omzet. Sinds wij een nieuwe webwinkel hebben, is ook onze omzet enorm gestegen. De naam van ons bedrijf heeft ook veel meer bekendheid gekregen. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de makers van onze webshop. Zonder hun waren wij nooit zo erg gestegen in Google.