assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Hoe kunt u het beste uw spouwmuur isoleren?

Mijn vader en mijn moeder waren wat renovaties aan hun huidige huis aan het doorvoeren. Enerzijds om dit op te knappen en te verbeteren en anderzijds om het huis op deze manier te doen laten stijgen in waarden. Ze twijfelden namelijk al jaren om kleiner te gaan wonen, maar tot op heden hadden ze de knoop nog niet doorgehakt. Dat zal nu ook niet zo snel gebeuren, maar dan waren ze er qua renovaties en staat van het huis in ieder geval klaar voor als ze de beslissing hadden gemaakt. Ze hadden mijn vriend en mij gevraagd ze te helpen bij de renovaties, niet zo zeer met fysiek werk doen maar vooral door bedrijven te zoeken die dit soort zaken voor ze konden regelen. Ik vond dit uiteraard geen probleem, wij waren nou eenmaal een stukje handiger in het internet en ik wilde natuurlijk ook absoluut niet dat ze met een of andere slecht bedrijf aan de haal gingen wat voor nog veel meer problemen zou zorgen. Ze belde mij op een gegeven moment op met de vraag of ik wilde zoeken naar een bedrijf die hun spouwmuur zou kunnen isoleren. Ik had geen idee wat een spouwmuur was, maar mijn vader legde het aan mij uit. Ik gaf aan dat ik hier best wel een bedrijf voor zou kunnen vinden. Hier waren ze heel blij mee en ik ging dan ook direct aan de slag. Ik typte de woorden ‘spouwmuur isoleren’ in op de zoekmachine en kreeg direct heel wat websites te zien. Dit was fijn, er was dus in ieder geval keus. Ik bekeek wat sites en kwam uiteindelijk op de website isocoat-isolatie.nl. Hier zag ik een heel duidelijk menu met ook een knop die ging over isolatie. Ik besloot hier op de te klikken en zag een submenu met de optie van spouwmuur isoleren. Dit was wat ik nodig had! Ik klikte er op en las de goede informatie die de website mij gaf. Ze raden aan om een spouwmuur te isoleren om op die manier in een warm huis te kunnen leven, geld te besparen op een energierekening en af te zijn van schimmelvorming. Dit klonk erg goed en ik begreep ineens waarom mijn ouders dit graag wilde doen met hun huis.

Uw spouwmuur isoleren kan bij dit bedrijf

Ik besloot dat dit er uit zag als een betrouwbaar bedrijf die een spouwmuur kon isoleren van het huis van mijn ouders. Om dit zeker te weten bekeek ik nog even de projecten die dit bedrijf al gedaan had en op hun website had geplaatst. Dit zag er ook goed uit en ik besloot de knoop door te hakken en contact op te nemen. Dit ging heel makkelijk en binnen de kortste keren was er een afspraak gepland

Professionele medewerkers met kennis van zaken

Nu een aantal weken later is alles geregeld en kan ik dit bedrijf alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • Dit bedrijf heeft professionele medewerkers met veel kennis van zaken
  • Een spouwmuur isoleren was zo geregeld
  • Dit bedrijf vroeg gunstige prijzen

Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf die een spouwmuur kan isoleren raad ik zeker aan deze site te bezoeken.