assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Het gratis incassobureau!

Dag allemaal, vandaag heb ik een bruikbaar artikel voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk hebben over een gratis incassobureau. Ik heb vaak last van klanten die niet betalen en daarom schakel ik Bill incasso in. Dit is een gratis incassobureau omdat ze de no cure no pay regeling hanteren. Dit houdt in dat als het ze niet lukt om jou geld terug te krijgen je ze niet hoeft te betalen. Dit is natuurlijk ideaal omdat je hierdoor een win-win situatie creëert. Als het ze namelijk lukt om je geld terug te krijgen is het super, zo niet, dan kom je niet verder in de problemen. Ik schakel dit bedrijf vaak in en daar heb ik nog geen een keer spijt van gehad. Ik vind dan ook dat veel meer ondernemers dit zouden moeten doen omdat het simpelweg niet kan dat klanten niet betalen.

Hij is blij met de tip!

Pas geleden kwam een goede vriend van mij op kantoor. Hij is een klant van me maar ook een vriend. Hij vertelde me dat hij last had van klanten die niet betalen en daarom heb ik hem over Bill incasso verteld. Hij heeft zelf inmiddels al contact met het bedrijf opgenomen en gaat binnenkort met ze samenwerken. Omdat hij zo blij is met de tip, wilde ik dit graag met jullie delen!