assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Gebr. Nijssen, wie kent ze niet?

Gebr Nijssen, oftewel gebroeders Nijssen is inmiddels een bekend begrip geworden in de metaalwereld. Het familiebedrijf bestaat volgend jaar als zeventig jaar. In al die jaren is er ongelooflijk veel veranderd in de bouwsector. De familie heeft dan ook zeker niet stil gezeten en is steeds weer met de tijd meegegaan. Het middelgrote bedrijf loopt ontzettend goed en heeft een grote klantenkring. Maar iedereen is welkom met een vraag over plaatbewerkingen en fijn constructie. Voor wie hulp nodig heeft bij het bewerken van onderdelen of het maken van een eindproduct. 

De klant staat centraal

Gespecialiseerde metaalbewerkers helpen de klant door kwaliteit te leveren op basis van de gevraagde wensen. Eigenlijk is niks onmogelijk voor de gebr. Nijssen. Het komt voor dat klanten hun product al helemaal hebben uitgedacht. Maar de metaalbewerkers produceren net zo goed een product die nog vormgegeven moet worden. Samen met de klant volgt er overleg en worden ideeën op tafel gegooid. Pas als de consument tevreden is gaat men aan de slag. Doelstelling is altijd om een lach op het gezicht van de koper te toveren.

Een werkplaats waar je u tegen zegt

Het is de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de metaalwerkplaats van het bedrijf. Er staan ongelooflijk veel gereedschappen om metaal mee te bewerken. Zo vind je er verschillende installaties om te lassen. Grote boorkolommen en draaibanken waar de medewerkers hun werk prima kunnen uitvoeren. Die hebben ook nog verschillende zaagmachines ter beschikking. Voor het meer ingewikkelde werk beschikken de gebr. Nijssen over een computergestuurde CNC freesmachine. Het metaalbedrijf beschikt over voldoende werkmateriaal om zijn naam eer aan te kunnen blijven doen.