assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

De openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch

vacatures civiele techniek - Bouwhuysch

Ben je momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de civieltechnische sector? Dan zou je eens kunnen kijken bij de verschillende openstaande vacatures civiele techniek – Bouwhuysch. Doordat er momenteel zoveel verschillende openstaande vacatures zijn, is de kans groot dat je een geschikte uitdaging kiest voor jouw situatie. Zo zou je eens kunnen kijken of een baan in de weg- of waterbouw je iets lijkt. Naast dat je kunt gaan werken in de weg- en waterbouw, zou je ook nog eens kunnen kijken of een baan in de constructie je leuk lijkt. 

Een baan in de constructie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de civiele techniek, en lijkt de constructie je leuk? Dan kun je kiezen uit veel verschillende bedrijven. Echter, het grootste gedeelte van de werkzaamheden zal bij de verschillende bedrijven wel overeen komen. Zo zal je bezig gaan met het berekenen van constructies en funderingen. Deze tak van de civiele techniek is essentieel om de projecten op een efficiënte manier uit te kunnen voeren. Hierdoor is de kans groot dat er in de toekomst ook nog steeds veel goede constructeurs nodig zijn. 

constructie

Werken in de weg- en waterbouw

Wanneer een baan in de constructie je niet leuk lijkt, zou je ook nog eens kunnen kijken of een baan in de weg- en waterbouw je iets lijkt. In de wegenbouw zal je waarschijnlijk bezig gaan met zowel de bovengrondse als ondergrondse infrastructuur. En in de waterbouw is de kans groot dat je voornamelijk bezig bent met het verzetten van grond, het bouwen van dijken en het oplossen van het waterprobleem in Nederland.

wegwerker