assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Eindelijk echt schoon

Kärcher stoomreiniger

Heb je het gevoel dat je jouw vloer maar niet schoon kan krijgen? Zowel thuis als op de werkplek? Dan denken wij dat een stoomreiniger van Kärcher een goede keuze is voor jou. Een stoomreiniger van Kärcher is namelijk de perfecte stoomreiniger voor elke klus. Dit doordat een stoomreiniger van Kärcher reinigt met behulp van stoom in plaats van chemische middelen. Dit maakt het schoonmaken erg efficiënt en eenvoudig. 

Kärcher stoomreiniger

Een stoomreiniger voor thuis

Een stoomreiniger klinkt erg professioneel en zeker niet iets wat je in de keukenkast bewaard. Toch is een stoomreiniger erg geschikt voor het reinigen van alle vloeren. Hierdoor hoef je niet meer te schrobben en boenen met het behulp van schoonmaakmiddelen, maar is jouw vloer makkelijk schoon te maken. En in de badkamer kan dit apparaat ook de sterkste kalk- en zeepresten verwijderen, waardoor je hele badkamer supersnel weer prachtig schoon is. En ook kan je de stoomreiniger in de keuken gebruiken. Hier kan je de spoelbak, afzuigkap en werkblad in een keer een diepe reiniging geven. 

Een stoomreiniger voor op de werkplek

Naast het huishoudelijke gebruik kan je een stoomreiniger ook gebruiken voor professioneel gebruik. Een goed voorbeeld van een stoomreiniger voor een professional is de Kärcher SGV 8/5 Stoomreiniger. Deze stoomreiniger maakt niet alleen schoon, maar zuigt ook het gebruikte water direct op. En het heeft extra reinigings opties en een opbergvak voor accessoires. Hierdoor kan je ook het toestel eenvoudig en comfortabel bedienen. Hiernaast heeft het ook een draaischakelaar waardoor deze stoomreiniger makkelijk te bedienen is. Hierdoor is het ook makkelijk te gebruiken voor professioneel gebruik. 

Wilt u ook graag uw huis of uw werkplek goed schoon maken met behulp van een stoomreiniger? Kijk dan snel bij Toolnation voor een ruim assortiment aan stoomreinigers voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.