assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Decoratie boom kopen kan je online doen

decoratie boom

Wij hebben vorige week een zeer mooie decoratie boom gekocht. Eigenlijk waren wij op zoek naar leuke decoratie die wij in ons kantoor neerdecoratie boom konden zetten. Vooral een aparte ruimte waar alleen een tafel en wat stoelen stonden, vroeg om wat decoratie. Hier zat vaak personeel even in de pauze een broodje te eten. Maar vaak liepen zij naar buiten, omdat deze ruimte alles behalve gezellig was. Aan mij was het de taak om ervoor te zorgen dat elke ruimte binnen ons kantoor er een gezellige ruimte van te maken. Hiervoor was ik al op het internet gaan kijken en daar kwam ik op een zeer leuke website uit. De naam van dit bedrijf is Knoops Decoratietakken en hier hebben zij heel veel leuke mogelijkheden. 

Een leuke decoratie boom voor in de kantine gekocht

decoratie boomZodra je naar de webshop van www.decoratietakken.nl gaat zie je al heel veel leuke ideetjes voorbij komen. Hier gaat het mij zeker lukken om ons kantoor aan te kleden. Als eerste zag ik een zeer mooie decoratie boom staan. Deze heb je in verschillende soorten en maten. Met en zonder verlichting. Dit model met verlichting leek mij perfect in onze kantine passen. Maar er was nog zoveel mooie dingen op deze webshop te zien en daar heb ik dan ook heerlijk tussen gesnuffeld.

Knoops Decoratietakken in Someren is al meer dan 20 jaar actief in het telen van allerlei soorten kronkelwilgen/decoratietakken. Deze takken worden in allerlei kleuren en vormen verkocht. Sinds twee jaar worden deze mooie producten ook aan particulieren verkocht. Gelukkig dat ik deze webshop heb gevonden, want niet alleen voor op kantoor hebben ze mooie spullen, ook voor thuis.

Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden die je op deze webshop kan vinden, neem hier dan een kijkje. Ik weet zeker dat jij je zult verbazen over de mooie spullen die je hier kan kopen.