assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Beste letselschade advocaat die ik heb gevonden

Beste letselschade advocaat dit wil je natuurlijk zien te vinden als je slachtoffer bent van een bedrijfsongeval. Helaas heb ik ernstige verwondingen opgelopen aan mijn hand toen een machine, waar ik mee werkte, wilde laten stoppen omdat er verpakkingen vast kwamen te zitten. Ik dacht dat de machine tot stilstand was gekomen echter was ik te snel met het willen verwijderen van de verpakking. Als ik niet op tijd mijn hand had weggetrokken dan had ik misschien mijn hand verloren. Enfin, de schrik zat er goed in en mijn werkgever kwam ook snel bij mij kijken wat er aan de hand was. Ik ben direct naar de eerste hulp gegaan en het zag er niet goed uit. Diverse pezen en zenuwen waren beschadigd.

Mijn werkgever vond dat hij hier niet verantwoordelijk voor was maar ik wel omdat ik vind dat de beveiliging van de machine niet goed is. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste letselschade advocaat die ik kon vinden.

beste letselschade advocaat

Beste letselschade advocaat voor een geslaagde zaak

De beste letselschade advocaat heb ik gevonden op de website van, Sapadvocaten.nl. Dit kantoor is gespecialiseerd in dit soort zaken en daarom besloot ik om gebruik te maken van de vrijblijvende intake. Een aardig man stond mij netjes te woord en vertelde mij een aantal regels die gelden binnen dit rechtsgebied en het verloop van de procedure.

De procedure werd gestart en de kans dat ik in mijn gelijk zou worden gesteld was erg groot. Uiteindelijk heeft de rechter naar de persoonlijke situatie gekeken en er bleek inderdaad onduidelijkheid te over de staat van de machine. Deze had een enorme onderhoudsachterstand en daarom is de machine niet direct stil komen te liggen. Mijn werkgever heeft zijn excuus gemaakt en al mijn kosten zijn vergoed inclusief een schadevergoeding. Ik ben hier zeer tevreden mee.

beste letselschade advocaat