assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

xterior windschermen een leuke investering!

1Hallo allemaal, het onderwerp van vandaag xterior windschermen je vraagt je vast aan wat dit nou weer moet zijn. De mensen die in cafés of restaurants werken zullen zeker wel weten wat dit precies inhoudt. Maar voor de mensen die er nog geen verstand van hebben zal ik het even in het kort beschrijven. Dit zijn schermen die je bijvoorbeeld in Scheveningen heel vaak terug ziet aan terrasjes.3 De schermen zijn er vaak voor het tegenhouden van de wind, het bedrijfsnaam en logo tonen en om wat privacy te geven aan de mensen die wat komen eten of drinken. Dit is dus iets heel handigs, toevallig kwam ik online een webwinkel tegen die deze schermen verkoopt voor een mooie prijs. En ik kende toevallig een vriend die een eigen café heeft die heb ik du opgebeld. Ik heb de artikels uitgeprint en ik ben naar hem toe gegaan.

 

Wat vond mijn beste vriend nou van het idee?

Ik ben dus met de geprinte artikels naar hem toe gegaan en heb het even laten zien. Hij vertelde mij dat hij tijd nodig om alles even goed te bekijken voor dat hij zou kijken of die een xterior windschermen zou gaan aanschaffen. 2 Na lang beraden heeft hij toch besloten door te gaan met het idee. En dit was geen foute keuze van hem, hij merkte meteen positieve reacties op van vaste klanten. Die verteld hem dat ze heel erg blij waren met de nieuwe schermen!

Meer verhalen