assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Welke site heeft het grootste aanbod aan kluizen?

Ik ben van mezelf iemand die niet goed op spullen let omdat ik er niet echt mee bezig ben, daarmee ben ik ook best vaak in problemen gekomen. Dan ben ik dat weer kwijt of denk ik dat iemand het heeft meegenomen terwijl ik het zelf niet goed opberg. Ik heb wel is iemand die in mijn huis was beschuldigd van het stelen van iets wat in mijn huis lag, wat achteraf zijn schuld helemaal niet was omdat ik het gewoon ergens misplaatst had. Dit wil ik dus voorkomen vanaf nu. Op mijn werk heb ik een kluizen om belangrijke documenten in te bewaren, dus ik bedacht me ineens dat ik ook kluizen voor in huis kan kopen zodat ik belangrijke spullen die niet rondgeslingerd mogen worden goed en veilig kan opbergen. Ik ging op internet op zoek en ik kwam de website mustangsafes.nl tegen en besloot een kijkje te nemen. Ze hebben veel verschillende kluizen, wapenkluizen, inbraak werende kluizen, brandwerende kluizen, veiligheidskasten, sleutelkluizen, inbouwkluizen, laptopkluizen en gebruikte kluizen. De kluizen die ik wil aanschaffen zijn geldkluizen, hierin kan je geld en sieraden etc. in kwijt. De reden ook waarom ik dat soort kluizen wil is omdat deze extra goed beveiligd zijn, voorzien zijn van de hoogste inbraak werende certificaten en een hoge dekkingsgraad hebben voor de verzekering. Ik vond een kluizen op de site van het merk Chubbsafes en deze is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of elektronisch codeslot en voorzien van een euroklasse 0 certificaat. De dekkingsindicatie van 7000.- voor geld en 14.000,- voor goederen. In de kluizen zit een brandvertragende vulling, dit zorgt voor bescherming tegen brand. De kluizen zijn 59 kg, binnenmaat 24 x 36 x 30 cm. Hij heeft een draairichting naar rechts en heeft een dubbelbaard sleutelslot. Ik heb nog nooit een kluis voor in huis aangeschaft maar dit lijkt me een goede oplossing voor mijn probleem. Mijn spullen zijn goed beveiligd en op een vertrouwde plek. Ik wou dat ik jaren geleden al een kluis v had aangeschaft. Ik heb dit tegen mijn. Ik heb dit tegen mijn broer omdat hij ook echt niet zuinig is met zijn spullen en ook alles laat rondslingeren, hij zei gelijk dat hij ook een kluis gaat aanschaffen.

Kluizen om uw waardevolle spullen veilig te bewaren

Het is een overzichtelijke website waar alles netjes wordt aangegeven zonder te hoeven zoeken. Er zijn veel verschillende soorten kluizen en maten Er staat in de omschrijving ook waarvoor het gecertificeerd is, hoeveel het weegt, dat is erg handig is om te weten of dit gaat passen op uw locatie. Er wordt gelijk aangegeven hoeveel de kluizen zouden kosten. De producten worden gratis geleverd en zijn van goede kwaliteit. Er staat omschreven wat de dekkingsindicatie is en welke klasse het is. U krijgt ook een installatieservice, en er zijn ook nog maatwerk mogelijkheden.

Wilt u uw zelf wat veiliger voelen met een kluis bekijk dan deze site

Ik heb gevonden wat ik zocht en kan mijn spullen nu eindelijk goed opbergen, ik raad u de website dan ook aan omdat:

  • Het bedrijf jarenlang ervaring heeft
  • U installatie service heeft
  • U gratis verzending krijgt

Wilt u toch nog wat meer lezen neem dan is een kijk op de website.