assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Waarom je meer klanten krijgt door narrowcasting schermen

Digitale informatieschermen zijn tegenwoordig overal te vinden. Van schermen in gebouwen en winkeletalages tot digitale menu displays in restaurants. Een van de grotere bedrijven in schermen is ZetaDisplay. Narrowcasting heeft veel voordelen. Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf actief is, narrowcasting is erg flexibel en kan overal toegepast worden. Digitale schermen stellen jouw bedrijf in staat om de boodschap duidelijk over te brengen en indruk te maken op je consumenten. Waarom je meer klanten krijgt door narrowcasting? Hier noemen we de belangrijkste voordelen van een narrowcasting scherm.

Klantbetrokkenheid verhogen door aandacht trekken

Mensen zijn meer geneigd te focussen op een digitaal scherm dan naar statische inhoud. Zo leggen digitale schermen namelijk 400% meer weergaven vast dan statische schermen. Daarnaast vangen ze niet alleen meer weergaven op, hun herroeping percentage is 83%. Dit is hoger dan bij andere media. Hierdoor wordt de optimale beleving gegarandeerd. Ook is de inhoud van het scherm erg breed, je kunt animatie beelden laten zien, live video’s, audio boodschappen enzovoort. De inhoud maakt niet uit, mensen zullen meer opletten wanneer er een digitale displays gebruikt wordt. Het bewerken van de content is ook niet moeilijk. Je hebt alleen de juiste software nodig. Zo zorg je voor een hoge klantbetrokkenheid, bereik je meer klanten en onderscheid jij jezelf van de concurrentie.

Onnodige kosten besparen

Naast dat narrowcasting leidt tot meer klantbetrokkenheid en dus de communicatie verbeterd, bespaart het ook onnodige kosten en is het duurzaam. Door een narrowcasting scherm bespaar je namelijk ontzettend veel printpapier. Veel bedrijven printen bijvoorbeeld reclamemiddelen uit, dit kost geld. Ook zorgt dit voor vervuiling waardoor het niet ecologisch verantwoord is. Dus, waarom zou je nog moeite doen als er een veel makkelijkere duurzamere manier is van communiceren? Dit is ook nog is goed voor de naam van het bedrijf. Daarnaast bespaart het je erg veel tijd, het beeld op het scherm kun je namelijk makkelijk veranderen.