assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Voor een professionele webshop kun je het beste bij Big Bridge zijn

MagentoVoor een professionele webshop kun je het beste bij Big Bridge zijn

 

Als ondernemer in het segment waar ik me in heb verdiept was het vroeger nog een kwestie van een monopoliepositie maar tegenwoordig moet ook ik me weer te zien onderscheiden van allerlei andere jonge ondernemers die misschien een hart voor dezelfde zaak hebben of misschien wel gewoon snel geld willen verdienen. Ik besloot me op hun terrein te begeven en eindelijk ook online te gaan en een eigen webshop te beginnen. Ik heb altijd alleen maar een eigen website gehad, niet iets waar mensen hun spullen konden aanschaffen, maar alleen maar een plek waar ze informatie over mijn zaak konden vinden en bijvoorbeeld enkele foto’s van de winkel vinden. Tegenwoordig blijkt men echter meer behoeftes dan alleen dat te hebben, willen ze ook gewoon vanaf hun stoel bestellingen kunnen plaatsen en producten aanschaffen. Daarom ben ik in zee gegaan met het bedrijf Big Bridge, gevestigd in Nijmegen. Over Big Bridge had ik namelijk hele goede verhalen vernomen van enkele vrienden van me, die ook ondernemer zijn en precies weten welke service je waar het beste kunt halen. Voor een professionele webshop kun je dus het beste bij Big Bridge zijn!