assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Verschillende soorten raamfolie

raamfolie

Nooit geweten dat er zoveel verschillende soorten raamfolie te koop zijn. Via de website van Windowdeco ben ik hier nu wel achter gekomen dat het assortiment enorm is. Vooral het statische materiaal is erg fijn om te hebben. Je hebt geen problemen om deze van de ruiten af te halen en kan zonder problemen er weer opgehangen worden.

Ook het kantoor waar ik werk is er inmiddels achter gekomen dat je op een zeer makkelijke manier heel veel privacy kan maken. Vooral voor de medewerkers die beneden werken is het nu erg prettig werken. Door het aanbrengen van folie op de ramen is er geen inkijk meer.

raamfolie

Raamfolie met logo

De inkijk is gelukkig verleden tijd geworden en dat is voor alle medewerkers een stuk prettiger werken. Bovendien kunnen zij wel naar buiten kijken en dat geeft toch een beetje vrijheid. De mensen die ons kantoor voorbij lopen zien onze naam en logo staan. Voor de rest is het naar binnen kijken helemaal uitgesloten. Natuurlijk hadden hier voor de ramen gordijnen of jaloezie gehangen kunnen worden. Maar behalve dat dit niet echt hygiënisch is, zit je overdag met de gordijnen dicht.

raamfolie

Iedereen is erg tevreden over deze folie op de ramen. Voor de klanten is het prettig om te weten waar ons kantoor te vinden is. Want dit staat nu heel groot op de ramen geplakt.