assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

SEO pakketten

Koop hier uw seo backlinksHet is niet gemakkelijk om goede marketing strategieën te bedenken. Hoe zorg je ervoor dat mensen jóuw product gaan kopen? Hoe maak je jouw producten of diensten interessant voor een breed publiek? Hoe zorg je voor passende en effectieve reclames? Over al deze vragen wordt al eeuwenlang nagedacht. Door de eeuwen heen zijn de marketing strategieën veel veranderd, maar niets heeft zo’n grote verandering meegebracht als het internet. Door de komst van het internet is er een heel nieuw platform ontstaan waarop bedrijven hun producten en diensten kunnen aanbieden. En ook op het internet gelden er een heleboel verschillende marketing strategieën die ervoor kunnen zorgen dat mensen jouw website aantrekkelijker vinden. Hoe zorg je dat jouw website veel bezocht wordt? Dat kan je doen door middel van SEO pakketten.

SEO

SEO staat voor search engine optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. De Engelse term kan een heleboel verschillende dingen inhouden, maar de essentie van de SEO is het hoger plaatsen van een website op de ranglijsten van zoekmachines. Er zijn meerdere punten waarop websites door zoekmachines van Google worden geanalyseerd. Hoe beter je website scoort op bepaalde vlakken, hoe hoger in de ranglijsten je website zal worden geplaatst. Een hogere plaatsing leidt ertoe dat meer mensen jouw website bij hun zoekresultaten zien staan nadat ze een zoekterm hebben ingetypt in een zoekmachine, bijvoorbeeld Google. Als je dus wilt dat veel mensen jouw website bezoeken, dan wil je zorgen dat je website hoog in de ranking komt te staan. Hieronder staan een aantal tips om de vindbaarheid van jouw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google.

SEO diensten

Als je SEO pakketten wilt aanschaffen voor jouw website, dan moet je eens gaan kijken naar de verschillende aanbiedingen van SEO diensten. Er zijn namelijk een heleboel verschillende manieren waarop je jouw website kan optimaliseren voor de vindbaarheid van zoekmachines. Een veelgebruikte manier is het zogenoemde linkbuilding. De basis waarop websites worden beoordeeld door zoekmachines, bestaat vaak uit backlinks. Backlinks zijn links naar jouw website op andere websites. Hoe meer backlinks naar jouw website leiden, hoe populairder Google denkt dat je website is, en hoe hoger je op de Google ranking komt te staan. Als je dus meer bezoekers voor je website hebt, dan moet je een groot aantal backlinks aanschaffen.

 

Linkbuilding

Hoe kom ik dan aan al die backlinks? denk je nu misschien. Daar is gelukkig een goede, effectieve methode voor. Met behulp van linkbuilding kun je zorgen dat er een heleboel nieuwe backlinks worden gecreëerd die naar jouw website leiden. Zo komt je website dus hoger in de Google ranking te staan en zal je site meer bezoekers krijgen. Er zijn verschillende SEO pakketten die je kunt aanschaffen. De hoeveelheid backlinks die je moet aanschaffen, ligt aan de grootte van je bedrijf en natuurlijk ook aan de grootte van je budget. Goede, betrouwbare SEO diensten zijn niet goedkoop. Maar voor een relatief klein bedrag van 200 euro kun je bij de meeste SEO diensten al een geschikt SEO pakket kopen met een groot aantal backlinks. Zo doe jij dus effectief mee aan linkbuilding.

Iedereen doet het

Vraag jij je altijd al af waarom sommige websites hoger in de Google ranking komen te staan, ookal zijn ze soms minder relevant aan jouw zoekterm dan andere websites? Dat komt omdat tegenwoordig vrijwel alle grote bedrijven meedoen aan linkbuilding. Daarom is het ook zo essentiëel voor het succes van jouw bedrijf om ook gebruik te gaan maken van backlinks. Het is bijna niet meer mogelijk om een veelbezochte website te onderhouden zonder backlinks te gebruiken. En dat is door vele zoekmachines, met name door Google, niet onopgemerkt gebleven.

White label backlinks

Veel zoekmachines vinden het niet erg eerlijk dat veel bedrijven de zoekmachines manipuleren door extra backlinks aan te schaffen. Linkbuilding is dan ook een term die bij veel medewerkers en eigenaren van zoekmachines niet goed valt. Google gaat zelfs zo ver dat bedrijven die zich niet aan de regels van de zoekmachine houden, daarvoor gestraft kunnen worden. De zogenoemde Google penalties kunnen onder andere worden uitgedeeld als een bedrijf gebruik maakt van duplicate content, plagiaat dus. Maar er zijn ook andere redenen waarom websites gestraft kunnen worden. Eén daarvan is het gebruik maken van linkbuilding. Daarom bestaan er nu ook white label backlinks. Dit zijn backlinks waarmee jouw bedrijf niet te traceren is. Als je dus white label backlinks aanschaft, dan kan Google er niet achter komen dat jouw bedrijf aan linkbuilding doet. Met white label backlinks loop je dus geen enkel risico om een ongewilde Google penalty te moeten ontvangen.

Website optimalisatie

Eén manier om je website te optimaliseren voor de vindbaarheid van zoekmachines is dus door het creëren van backlinks door linkbuilding. En hoewel linkbuilding hartstikke effectief is en je er ook zeker niet zonder kunt, zijn er nog andere methodes om je website mee te optimaliseren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je alleen maar unieke content op je website plaatst. Zorg er dus voor dat je geen verschillende pagina’s hebt waar dezelfde informatie op staat. Ook kun je de zoekmachines enigszins manipuleren door te spelen met de zoektermen. Je kunt waarschijnlijk van tevoren al bedenken waarop de mensen die geïnteresseerd zijn in jouw website zouden zoeken. Zorg dat je deze zeer waarschijnlijke zoekwoorden veelvuldig op je website hebt staan. Verkoop je bijvoorbeeld meubels, zorg er dan voor dat er op je website meerdere keren de zoekwoorden ‘meubels kopen’, ‘meubel kopen’, en ‘nieuwe meubels kopen’ staan. Met je eigen creativiteit kun je vast nog veel meer zoekwoorden bedenken die mensen waarschijnlijk zouden gebruiken om op jouw website te komen.