assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Scheid je afval milieuvriendelijk door middel van een rolcontainer

Om zowel op particulier als zakelijk vlak zo goed mogelijk je afval te kunnen scheiden, is het hebben van rolcontainers vaak aangeraden. Met een rolcontainer kan je goed onderscheid maken welk soort afval er in de bak gegooid mag worden en zorg je niet alleen voor een opgeruimde locatie, maar ook dat het milieu er niet onder leidt. Maar waar kan je goede rolcontainers huren die gebruikt kunnen worden voor verschillend soort afval? Bij LogicWaste wordt er gedacht aan het totaalplaatje: jij hebt een schone en nette plek om te werken of leven en het milieu wordt niet onnodig belast.

Verschillende rolcontainers huren

Rolcontainers huren kan handig zijn voor in het zakelijke leven, maar ook voor particulier afval scheiden zijn deze containers handig. Er is een keuze uit verschillende maten en doeleinden, waardoor ze op meerdere plekken in je kantoor geplaatst kunnen worden. Zo kan je een rolcontainer van 240 liter, ook wel bekend als een kliko, huren voor bijvoorbeeld in de kantine of bij het koffiezetapparaat. Daarnaast heb je ook baat bij grotere rolcontainers voor het afvalverzamelpunt, waar je je afval direct aan de ophaalservice kunt aanbieden. Deze containers zijn tussen de 660 en 1700 liter.

Naast de grootte zijn er ook verschillende rolcontainers te huren voor verschillend soort afval. Bij LogicWaste is het belangrijkste onderscheid tussen rolcontainers voor papier en karton en voor restafval. Hoe meer je je afval scheidt, hoe beter dit is voor het milieu. Daarnaast kun je ook specifiekere rolcontainers huren. Als je bijvoorbeeld met een verbouwklus bezig bent zijn er ook rolcontainers beschikbaar voor het puin wat hier bij komt kijken.

Goedkoop en milieuvriendelijk

Bij LogicWaste betaal je niet meer dan nodig is om je rolcontainers te huren en weer op of te halen. Er worden goede afspraken met partners gemaakt en er wordt gekeken of er al een partner actief is in dezelfde straat, zodat er gekeken kan worden of de levering samengevoegd kan worden. Er is ook geen onderscheid tussen particulier en zakelijk, je profiteert in beide gevallen van dezelfde voordelen. Doordat er ook afspraken gemaakt worden welke partner waar rijdt, wordt tijdens het ophalen ook niet verspild op co2-uitstoot. Als je wilt ondernemen met een oog op milieuvriendelijkheid, dan is het huren van rolcontainers bij LogicWaste de beste uitkomst voor je.