assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Samenstellen kerstpakketten

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kerstpakket samen te stellen:

  • U kiest een fraai kerstpakket uit ons aanbod, dat u kunt zien op Kerstpakkettenkiezer.nl en in onze showrooms.
  • U kiest samen met onze hulp een kerstpakket. U neemt contact met ons op en wij zoeken samen voor uw doelgroep naar een geschikt kerstpakket, dat aan al uw wensen voldoet. Ken uw budget en het aantal kerstpakketten dat u nodig heeft. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij voor elk budget en (bijna) elke wens het ideale pakket kunnen samenstellen.
  • U stelt zelf het kerstpakket voor uw medewerkers samen. U heeft zelf een bepaald idee en wensen. Vertel ons wat u graag wilt en wij vertellen u over de mogelijkheden. Bijna niets is ons te gek, wij gaan erg ver voor onze klanten.
  • Uw medewerkers stellen zelf hun kerstcadeau samen. U bepaalt het bedrag per medewerker, deze krijgt een bepaalde code (door middel van een voucher), daarmee kan hij of zij een kerstpakket kopen geheel naar eigen keuze.

Kerstpakket samenstellen tips

Een kerstpakket kiezen of zelf samenstellen met behulp van onze uitgebreide en overzichtelijke website, waarop u ons gehele assortiment kunt bekijken, zal u gegarandeerd een goed gevoel geven. De keuzeknop zorgt ervoor dat u snel arriveert waar u wilt zijn. We maken het onze klanten zo eenvoudig mogelijk. Mist u iets of heeft u een goed idee, vertel het ons. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze klanten de website ervaren.  Onze voordelen in het kort: wij bieden het grootste assortiment, kiezen van kerstpakketten kan eenvoudig online, we zetten graag onze ervaring in om u van dienst te zijn bij het vinden van een geschikt kerstpakket en ten slotte zijn wij erg flexibel. Wij verzorgen namelijk ook maatwerk en gaan daarin erg ver. Neem gerust contact op als u hier meer over wilt weten of een andere vraag of opmerking heeft.