assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Realiseren van inkoop gebruikte computers?

inkoop gebruikte computers

Veel oude computers worden niet meer gebruikt. Zonde want je kan er nog steeds geld aan verdienen! Maak maar eens gebruik van inkoop gebruikte computers. It-recycling.nl weet namelijk als geen ander dat een computer welke jonger is dan vijf jaar geld op kan leveren. Dit komen zij graag bij je ophalen en daar hoef jij vrijwel niets voor te doen! Via hun website maak jij een afspraak en vervolgens wordt de waarde bepaald van de computers. Is het interessant voor jou om hier akkoord op te geven? Dan zal er een afspraak gemaakt worden om het op te halen. Ideaal toch? Jij meer ruimte én hier wat aan verdiend!

inkoop gebruikte computers

Waarom inkoop gebruikte computers?

Computers hebben een lange levensduur. Echter zoek je geregeld naar meer intern geheugen als ondernemer. Logisch dat je er dan voor kiest om een geheel nieuw exemplaar aan te schaffen. Maar wat doe je dan met het oude exemplaar? Bovendien wil je wel de garantie hebben dat als je het verkoopt dat de computer volledig wordt opgeschoond.

Bij It-recycling.nl wordt het mogelijk gemaakt dat zij het met plezier bij je komen ophalen. Maar ook zullen zij de computers helemaal schoonmaken zodat er niks meer achter kan blijven op de harde schijf. Neem gerust contact op met dit bedrijf en ervaar het gemak van het inkopen.

inkoop gebruikte computers