assured-staff.nl

Assured het zakelijke Blog

Rallyborden bestel je bij dit bedrijf!

Rallyborden

Rallyborden kun je eigenlijk altijd wel gebruiken. Bij een vergadering als bewegwijzering of wellicht op die ene belangrijke dag. Kortom, voldoende mogelijkheden om dit te realiseren. Zelf vind ik het een geweldig ontwerp en ben hier zeer trots op. Ieder jaar zoeken wij weer contact met dit bedrijf in de hoop dat zij dit voor ons weer kunnen realiseren. Hierdoor heb ik contact gezocht met dit bedrijf en een vriendelijke medewerker heeft mijn goed te woord gestaan. Zo kreeg ik weer als voorgaande keren een offerte toegestuurd met een voorbeeld. Het ideale hiervan is dat de voorbeeld gratis is en dat blijft erg goed.

Rallyborden

De rallyborden zijn besteld

Voorheen zocht ik altijd het internet af in de hoop dat ik ergens een geschikte rallybord kon vinden. Echter vond ik bij veel bedrijven de kosten veel te hoog en daar baalde ik behoorlijk van. Het wordt namelijk maar een keer gebruikt en dan zou ik het zonde vinden. Hierdoor ben ik verder gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Maria Kramer. Bij dit bedrijf had ik de kosten nog niet gezien, echter wilde ik wel kijken wat zij konden realiseren voor ons. De offerte werd opgevraagd en die kreeg ik nog geen uur later ingevuld en wel terug. Hier stond ik echt van te kijken aangezien de kosten erg aan de lage kant is. Voor mij was de keuze snel gemaakt en heb akkoord gegeven op de offerte en natuurlijk op het voorbeeld.